Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Yποψήφιος στην Ανατολική Αττική ο Στέλιος Πέτσας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές

Στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής θα «κατέβει» ως υποψήφιος ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του 2023 θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη του να είμαι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στον τόπο που ζω και αγαπώ, την Ανατολική Αττική. Παράλληλα τόνισε: «Με ακλόνητη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που έχουμε όλοι μαζί ενωμένοι, εργάζομαι από κάθε θέση που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός, συνθέτοντας λύσεις, προοπτικές και ευκαιρίες για μια πιο φωτεινή και δυνατή Ελλάδα.

Στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου στην Ανατολική Αττική για περισσότερες δουλειές, ευημερία και οικονομική πρόοδο, ασφάλεια και κοινωνική συνοχή».

.

    

 

randomness