Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επικεφαλής Γενικής οι Νεβίλ/Βιντάγκε μετά το τέλος της 3ης μέρας

Οι Τιερί Νεβίλ/Μαρτάιν Βιντάγκε, παραμένουν στην κορυφή της Γενικής Κατατάξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που διεξάγεται αυτό το τετραήμερο. 

Μετά και το τέλος της 3ης μέρας του εθνικού μας αγώνα, το πλήρωμα της Hyundai, βρίσκονται στην πρώτη θέση Γενικής, έχοντας ολοκηρώσει τις 13 - μέχρι στιγμής - Ειδικές Διαδρομές σε 2 ώρες, 40 λεπτά, και 18,7 δευτερόλεπτα, έχοντας πίσω τους, τους Σεμπαστιάν Οζιέ/Βινσέντ Λαντέ με Toyota GR Yaris Rally 1, οι οποίοι ήταν ταχύτατοι, ειδικά στο απογευματινό σκέλος του Σαββάτου. 

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σημείωσε τον πρώτο χρόνο σε τρεις Ειδικές του Σαββάτου ("Γυμνό 1", "Κεφαλάρι" και "Μαίναλο 2") και βρίσκεται 4,1 δευτερόλεπτα πίσω από το βέλγικο πλήρωμα της Hyundai που κατάφερε να σημειώσει δύο πρώτους χρόνους στις σημερινές Ειδικές, ("Μαίναλο 1" και "Γυμνό 2") και όλα δείχνουν ότι, η μεταξύ τους "μάχη" για τη νίκη, θα συνεχιστεί και στις 4 Ειδικές Διαδρομές της Κυριακής (28/6), με τις οποίες και θα ολοκληρωθεί το "Ράλλυ των Θεών".

Στην τρίτη θέση Γενικής και πίσω από τους Οζιέ/Λαντέ, βρίσκεται ένα ακόμη Toytoa GR Yaris Rally 1, αυτό των Τακαμότο Κατσούτα/Άρον Τζόνστον, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι και το κλατάρισμα του Φουρμό στο δεύτερο πέρασμα από την Ειδική "Γυμνό", ανέβηκαν στην τρίτη θέση Γενικής, έχοντας πίσω τους πλέον το γαλλικό πλήρωμα της Hyundai (Φουρμό/Κορία) που έπεσε πλέον στα 43,6 δευτερόλεπτα πίσω από την τρίτη θέση και 3 ολόκληρα λεπτά πίσω από τον Νεβίλ.

Στην πέμπτη θέση, φιγουράρει το Ford Puma Rally 1 των Τζόσουα ΜακΕρλίν/Ειν Τρέισι και ακολουθούν τα δύο Toyota GR Yaris Rally 1 των Σάμι Πάγιαρι/Μίρκο Σάλμινεν και Έλφιν Έβανς/Σκοτ Μάρτιν στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, με τους Ντάνι Σόρντο/Καντίντο Καρέρα με Hyundai i20 N Rally 1, να βρίσκονται στην 8η θέση Γενικής. 

Αντρέας Μίκελσεν/Γιορν Λίστερουντ και Ρόμπερτ Βίρβες/Τζ. Βίλλο και τα δύο πληρώματα, με Skoda Fabia RS, ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα της κατάταξης του εθνικού μας αγώνα.

Πλέον μένει μια μόνο ημέρα, η Κυριακή (28/6) και 4 Ειδικές Διαδρομές, που είναι δύο επαναλαμβανόμενες και συγκεκριμένα οι "Άγιοι Θεόδωροι" (8:28 π.μ. & 12:10 μ.μ.) και το "Λουτράκι" (9:35 π.μ. & 14:15 μ.μ.) για να ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση. 

Διεκόπη η 12η Ειδική Διαδρομή "Γυμνό 2"

Σε διακοπή της 12ης Ειδικής Διαδρομής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και 5ης του Σαββάτου (27/6), "Γυμνό 2", προχώρησε η διοργάνωση, μετά τη διέλευση 15 αυτοκινήτων. Η μη συμμόρφωση των θεατών με τις οδηγίες ασφαλείας που δόθηκαν από τους ανθρώπους της διοργάνωσης οδήγησαν στην απόφαση αυτή, καθώς η ασφάλεια των αγωνιζομένων, των θεατών και των στελεχών του αγώνα αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Η ανακοίνωση στο λογαριασμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο "Χ", αναφέρει χαρακτηριστικά: 

"Η ε.δ. 12 (Γυμνό) διεκόπη λόγω μη συμμόρφωσης θεατών με τις οδηγίες ασφαλείας που δόθηκαν από τους ανθρώπους της διοργάνωσης. Η ασφάλεια των αγωνιζομένων, των θεατών και των στελεχών του αγώνα αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Η διαδρομή παραμένει κλειστή στην κυκλοφορία, καθώς θα χρησιμοποιηθεί για τη διέλευση των υπόλοιπων αγωνιστικών αυτοκινήτων".

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness