Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με επιτυχία οι αγώνες στίβου "Νίκη Μπακογιάννη" στο στάδιο της Καμαρίτσας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 450 αθλητών περίπου, διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (4/6) στο στάδιο της Καμαρίτσας στη Λαμία, οι 2οι αγώνες στίβου "Νίκη Μπακογιάννη" που τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων.

Αθλητές όλων των αγωνισμάτων του στίβου, τόσο από τις ομάδες της Λαμίας, τον Έσπερο και τον Φιλαθλητικό, όσο και από άλλους συλλόγους της χώρα,ς, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις. 

Το "παρών", εκτός από την ασημένια Ολυμπιονίκη της Ατλάντα, Νίκη Μπακογιάννη, που οι αγώνες γίνονται άλλωστε προς τιμήν της, έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επί των αθλητικών, Δημήτρης Κυρίτσης, όπως και ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης, Πάνος Κοντογεώργος. 

 

 

Φωτογραφίες

    

 

Απόψεις

Απορώ γιατί πολλοί εκπλήσσονται σήμερα με το άκουσμα της είδησης για την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, λόγω καθυστέρησης...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων