Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ν. Ανδρουλάκης: Η ακρίβεια μαστίζει τα νοικοκυριά – Να πει την αλήθεια για τις υποκλοπές ο Πρωθυπουργός

 

 

“Η ακρίβεια έχει εξουθενώνει τα νοικοκυριά στην Ελλάδα”, τόνισε από τα Χανιά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παράλληλα άσκησε κριτική στις πολιτικές, που έχουν ασκήσει η παρούσα και η προηγούμενη κυβέρνηση στον τομέα της ενέργειας.

 

“Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, προκειμένου να δώσει την προοπτική άσκησης σοσιαλδημοκρατικών πρακτικών, που θα απαντούν στο αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα των εκλογών και την ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε, ότι “πάνω απ’ όλα προηγείται η λαϊκή ετυμηγορία” και ότι “η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική, βασισμένη στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας”.

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον κ. Μητσοτάκης να πει την αλήθεια και να μην επιτρέπει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης δια των στελεχών του.

Επίσης, τόνισε ότι τα ερωτήματα σχετικά με την υποκλοπή συνομιλιών και βίντεο σε βάρος του, πληθαίνουν μετά τη διαπίστωση ότι κανένας άλλος ευρωβουλευτή δεν έχει πέσει θύμα παρακολούθησης.

 

 

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

    

 

randomness