Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ξεπέρασαν τις 190.000 τα κρούσματα παγκοσμίως - 7.517 οι νεκροί - Σε μάχη οι ευρωπαϊκές χώρες

• Πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις από την Ασία


Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, συνεδρίασαν στις 6 χθες το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη οι ηγέτες της ΕΕ προκειμένου να εξετάσουν την πρόταση της προέδρου Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, για προσωρινή απαγόρευση εισόδου στους αλλοδαπούς που θέλουν να μπουν στην ΕΕ για διάστημα 30 ημερών. 

Η πανδημία του κορονοϊού επισκιάζει πλέον κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα στον πλανήτη με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ξεπερνούν τις 190.140 παγκοσμίως και τα θύματα τις 7.517.

Οι κυβερνήσεις των ασιαστικών χωρών ετοιμάζουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν νέο κύμα κρουσμάτων του κορονοϊού, καθώς άνθρωποι φεύγουν από την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και την Μέση Ανατολή για να γλιτώσουν την έκρηξη της επιδημίας μεταφέροντας πίσω στην περιοχή από όπου ξεκίνησε τον ιό.

Καθώς ο κόσμος κινητοποιείται για να πολεμήσει τον ιό, η Κίνα, η Σιγκαπούρη και η Ταϊβάν έχουν σχετικά επιτύχει να ελέγξουν την επιδημία.


Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τετάρτης 18 Μαρτίου.

 

 

    

 

Απόψεις

Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να καταγράφουν την αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ. στην εκτίμηση ψήφου και την υπεροχή του Κ. Μητσοτάκη, ωστόσο κάποιοι κυβερνητικοί...