Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας

 

Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης που απορρέει από τον Κύριο  Ιησού Χριστό, ο οποίος δια της λογχευθείσης πλευράς Του επί του Τιμίου Σταυρού ζωογονεί με το Πανάγιο Αίμα του, κάθε άνθρωπο που μεταλαμβάνει σε κάθε Θεία Λειτουργία και μεταγγίζει την αληθινή Ζωή. 

          Με αυτό το σκεπτικό η  Ιερά Μητρόπολη  Φθιώτιδας υπό την  καθοδήγηση  και  την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ. Συμεών πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της αιμοληψίας της τοπικής μας κοινωνίας. Οι ανάγκες για αίμα σήμερα καλύπτονται οριακά.

          Στην προσπάθεια  αυτή καλεί  όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή της τοπικής  Εκκλησίας, να προσέλθουν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας, και να προσφέρουν αίμα.

          Κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας θα βρίσκεται εκεί από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι. Επίσης όποιος θέλει να προσφέρει και δεν μπορεί να παραστεί την Κυριακή μπορεί να προσέλθει  στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (καθημερινά 9.00-13.00 και απογεύματα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00 όπως και το Σάββατο 10.00-13.00 το μεσημέρι) και να προσφέρει για την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως.

     Θα τηρηθούν όλα τα πρoβλεπόμενα μέτρα υγειονομικού πρωτοκόλλου COVID-19.    

Αθλητικά

randomness