Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανεργος οικοδόμος κοιμάται κάτω απο σκαλωσιές !

60χρονος οικοδόμος, ο οποίος είναι άστεγος εδώ και πολλούς μήνες,  κοιμάται κάτω από σκαλωσιές σε υπό ανακατασκευή κτίριο απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδας .  Εκτός απο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει πάσχει και απο ψυχολογικά  προβλήματα, που καθιστούν αδύνατη τη φιλοξενία του στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου. Εντούτοις, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες έχουν ενημερώσει την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας -Στερεάς , που είναι η αρμόδια να παρέμβει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα  της εφημερίδας του Βόλου ''Ταχυδρόμος '' , ο  ταλαιπωρημένος άνδρας μένει στον δρόμο ολόκληρο το καλοκαίρι χωρίς να έχει καμία απολύτως φροντίδα από το συγγενικό του περιβάλλον ή τις τοπικές αρχές. Του έκαναν έξωση από το σπίτι λόγω οφειλών και έκτοτε έχει μείνει μόνος, χωρίς κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του και  χωρίς βοήθεια.Επαγγελματίες της περιοχής ανέφεραν πως πρόκειται για ήσυχο άνθρωπο, που δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν, ο οποίος περιφέρεται στο κέντρο του δρόμου και το βράδυ κοιμάται κάτω από τις σκαλωσιές του υπό ανακατασκευή κτιρίου, σε μέρος που είναι σκοτεινό και μακριά από τα φώτα της πόλης. Αν δεν δοθεί σύντομα λύση στο πρόβλημά του, θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πηγή: εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.