Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δικαστήρια Λαμίας : Προφυλακίστηκε ο Λιμενικός -Ελεύθεροι με περιοριστικούς ορους οι υπόλοιποι τέσσερις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος απο τη Στυλίδα , το ονομα του οποίου φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών που εξιχνιάσθηκε απο τις ελληνικές αστυνομικές αρχές . Η απόφαση του δικαστηρίου Λαμίας εξεδόθη μετά απο μια μαραθώνια ανακριτική διαδικασία που κράτησε οκτώ ολόκληρες ωρες , με τους συνήγορους υπεράσπισης να την κρίνουν υπερβολική και να την αποδίδουν εμμέσως πλήν σαφώς στη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση . Σύμφωνα με τους δικηγόρους υπεράσπισης κκ Κουτκιά , Κασσέ και Στέλιο Κανέλλο η υπερβολική δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση δεν δικαιολογείται απο τα στοιχεια της δικογραφίας και το αποδεικτικό υλικό και οτι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φωτίσουν την πραγματική διάσταση της υπόθεσης . Οι συνήγοροι του Λιμενικού  δηλώνουν  οτι υπάρχουν αποδείξεις που αποκρούουν ολες αυτές τις κατηγορίες που ενοχοποιούν τον πελάτη του .

''Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου , ομως εχουν κατατεθεί συγκεκριμένα αιτήματα απο την πλευρά μας  και ευελπιστούμε  πως  οταν διευκρινιστούν ολα αυτά τα στοιχεία που είναι στη διάθεση των δικαστικών αρχών να αποδοθεί η σωστή διάσταση της υπόθεσης'' δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας ο δικηγόρος του Λιμενικού Νίκος Κουτκιάς  .

Την ιδια ωρα με ομόφωνη απόφαση των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών οι τέσσερις απο τους πέντε εμπλεκόμενους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς ορους . Ο 47χρονος Λιμενικός είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα οι άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων είχαν εξασφαλίσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για αρκετούς από όσους ήταν υπό παρακολούθηση. Στην υπόθεση εμπλέκεται και το ονομα του ηθοποιού και πρώην Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου , ο οποίος ομως με δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης αρνείται κάθε συμμετοχή .

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του ''ΛΤ''