Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το Ε.Κ.Π.Ε.Φ. στηρίζει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει το δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και καλεί  όλους τους εργαζόμενους και πολίτες του νομού Φθιώτιδας, να δώσουν δυνατό παρόν στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.00π.μ. στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. 

Σε ανακοίνωση του το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας σημειώνει οτι ''η  σημερινή κυβέρνηση αφού προεκλογικά είχε δεσμευτεί για καλύτερες και καλά αμειβόμενες δουλειές, έπραξε ακριβώς το αντίθετο. ΑΠΕΛΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, και τους επαναπροσλαμβάνει με δίμηνες συμβάσεις σύγχρονου σκλαβοπάζαρου. Ούτε λόγος από την κυβέρνηση για τους εκατοντάδες εργαζόμενους των εργολάβων που μένουν οριστικά στο δρόμο.

Ακόμη και αν προχωρήσει η πώληση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, δεν διασφαλίζεται από την κυβέρνηση καμία εργασιακή θέση. Αυτές οι πολιτικές δε θα περάσουν. 

Έστω και την ύστατη στιγμή καλούμε την κυβέρνηση να πράξει τις υποσχέσεις της και να διασφαλίσει τις εργασιακές θέσεις και σχέσεις όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ''.