Στα γραφεία του ΕΦΚΑ και στο Κέντρο Υγείας Λαμίας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΕΦΚΑ αλλά και στο Κέντρο Υγείας Λαμίας, την Τετάρτη (27/9).
Ο κ. Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία», είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το υγειονομικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας όπως και με τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ, που δίνουν το δικό τους αγώνα, στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαϊωάννου, μετά τις επισκέψεις του τόνισε:
«Μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού μας, επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Υγείας Λαμίας όπου είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με το υγειονομικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσουμε για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην πόλη μας.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τον ΕΦΚΑ, όπου συναντήσαμε τους εργαζομένους που δίνουν καθημερινό αγώνα στο κρίσιμο πεδίο της κοινωνικής ασφάλισης.
Τους ευχαριστώ για την υποδοχή αλλά και τις ευχές τους για τις επερχόμενες εκλογές».