Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Την αξιοποίηση της σιδηροδρομικής ακίνητης περιουσίας σχεδιάζει ο Δήμος Αμφικλειας-Ελάτειας

Tην δυνατότητα αξιοποίησης της  σιδηροδρομικής ακίνητης περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. εξετάζει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας και για το σκοπό αυτό η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κώστας Τσιάμης είχαν συνάντηση χθες στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ  Περικλή Νικολάου.  τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή του στα γραφεία της ΓΑΙΑΟΣΕ στην Αθήνα.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΓΑΙΑΟΣΕ ΕΓΙΝΕ  μία εποικοδομητική συζήτηση όσον αφορά την προώθηση έργων βελτίωσης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των ακινήτων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας ''η  συνάντηση  έγινε σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας και έκλεισε με θετικό πρόσημο!
 ''Το όραμα της ΓΑΙΑΟΣΕ, για ορθή διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και ανάπτυξη μέσω παρεμβάσεων που προστατεύουν το περιβάλλον, συμπίπτει απόλυτα με τους στρατηγικούς στόχους του Δήμου μας'' σημειώνει η Δήμαρχος Αυθανασία Στιβακτή !

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness