Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Covid-19: Ο Σεργκέι Λαβρόφ σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορονοϊό

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή που είχε με άτομο το οποίο είχε μολυνθεί από κορονοϊό. Ο ίδιος ο υπουργός αισθάνεται καλά.

Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η Διεύθυνση ενημέρωσης και τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Σε σχέση με επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από την Covid-19 ο Σεργκέι Λαβρόφ θα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Οι προγραμματισθείσες νωρίτερα επισκέψεις και συναντήσεις μετατίθενται για μεταγενέστερα. Ο υπουργός αισθάνεται καλά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ για τις 28-29 Οκτωβρίου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας στο Σαράγεβο και στο Βελιγράδι.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
 
 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness