Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σταθμός Λιανοκλαδίου. F-35 στη Καλαμάτα. Σταθμοί σε ΟΛΗ τη χώρα. Φωνάζει ο … απέναντι. Ε και; ΕΔΩ ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού ΔΙΕΘΝΩΣ

Προς: Τύπον – ΜΜΕ

Από Πολίτη ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδος

Σταθμός Λιανοκλαδίου. F-35 στη Καλαμάτα.

Σταθμοί σε ΟΛΗ τη χώρα.

Φωνάζει ο … απέναντι. Ε και;

ΕΔΩ ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού ΔΙΕΘΝΩΣ

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

ΕΔΩ είναι ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! Αρχαίες Αμφικτυονίες αλλά ΚΑΙ Θερμοπύλες ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδος στα 4 σημεία του ορίζοντα. Μονοπάτι ΟΧΙ Εφιάλτη αλλά Λεωφόρος Ειρήνης Αρχαίας Ανθήλης και Θερμοπυλών ΜΑΖΙ. Ειρήνη ΚΑΙ Πόλεμος. ΣΧΟΛΗ Πολιτισμών χωρών της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΔΩ ΜΑΖΙ.

Διπλωματία δια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ από εδώ στον Κόσμο όλων των Ελεύθερων Λαών και Εθνών και Συνόλων Ατόμων εναντίον κάθε Βαρβαρισμού με Διδαχές από ΕΔΩ στον κόσμο όλο την Πατρίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συγχρόνων Οργανωμένων κοινωνιών.

Τι κι αν σταθμεύει ή όχι το …. κάθε «ΒΕΛΟΣ» στο Λιανοκλάδι ΛΑΜΙΑΣ. Που ΠΡΕΠΕΙ να σταθμεύει στην Έδρα της Στερεάς. ΑΡΚΕΙ που ξεκινάει από εδώ το «ΒΕΛΟΣ Πολιτισμού ΜΑΣ».

ΦΩΤΕΙΝΗ διαδρομή του γύρω στον Πλανήτη με «αέναη Ανάπτυξη ΙΔΕΩΝ» και Πρακτικών Εφαρμογής τους στον Σύγχρονο Κόσμο από Αρχαιοτάτων Χρόνων εδώ στον ΙΔΙΟ σημερινό ΤΟΠΟ ΜΑΣ να «τροφοδοτεί ΦΟΙΤΗΤΕΣ – Πρέσβεις, Πολιτισμού συγχρόνων Πολιτισμών» προϊόν εξαγωγής μας στις Πατρίδες ΟΛΩΝ που ΜΟΝΟ ΕΔΩ στην εκ Φύσεως ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ μπορεί να εξαχθεί αυθεντικά όπως τα ΓΛΥΠΤΑ του Παρθενώνα από ΕΔΩ. Ακτινοβολούν οι ΙΔΕΕΣ από ΟΛΗ την Πατρίδα ΜΑΣ στον Κόσμο ΟΛΟ. Τεράστια ΟΦΕΛΗ που χάνουμε κάθε χρόνο που περνά ΧΩΡΙΣ «Παραγωγή από ΕΔΩ Πρέσβεων φοιτητών Πολιτισμού ΜΑΣ στον Πλανήτη». Τεράστια η ΖΗΜΙΑ κάθε χρόνο επί ΟΛΟ τον ΧΡΟΝΟ εδώ «πελάτες προϊόντος μας εξαγωγής» ΕΥΠΟΡΟΙ «καταναλωτές και διαφημιστές» πατρίδας ΜΑΣ, να μην συνεχιστεί, από την ανυπαρξία ΣΧΟΛΗΣ από ΕΔΩ με Πλούτο και Δόξα Πανελληνίως και ΔΙΕΘΝΩΣ από την Πρωτεύουσα ΣΤΕΡΕΑΣ.

Μαζί ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Διπλωματία από την Πρωτεύουσα ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με Ακεραία ανόθευτη Κυρίαρχη την ΑΥΤΟΔιοίκηση ΤΗΣ σε ΟΛΟΥΣ τους Τομείς στα ΟΡΙΑ Άσκησης ΑΥΤΟΔιοίκησης ΤΗΣ. Στον ΧΑΡΤΗ Αυτοδιοικήσεων της Επικρατείας Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους ΑΥΤΟΔιοίκητη Περιφέρεια ΚΑΙ της ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ στον Τομέα ΑΝΩΤΑΤΗΣ Τρίτης Κλίμακας Εκπαίδευσης από εδώ και ΔΙΕΘΝΩΣ. ΟΧΙ «επικυριαρχία του Κέντρου ή από..κεντρου ΑΥΤΟΔιοίκηση στην Επικράτεια ΜΑΣ» ΑΥΤΟ-Διοίκηση της Περιφέρειάς ΜΑΣ, στα ΟΡΙΑ Άσκησης Εξουσιών ΤΗΣ.

Τα F-35 ήρθαν, έρχονται ή θα έρθουν στην Καλαμάτα προς εκπαίδευση πιλότων από χώρες «επίπεδου εδάφους τους». Στην ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ εδάφους Ελληνικής Επικρατείας ΜΑΣ η Άριστη Εκπαίδευση ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ χώρας με την ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ. Ας τολμήσει ο … Γείτονας τις Μέρες Εκπαίδευσης ΤΟΥΣ να δοκιμάσει πώς στην Πράξη θα ΓΕΥΤΕΙ την Αντίδραση ΤΟΥΣ σε σχηματισμό ΜΑΧΗΣ όχι εικονικών αλλά επί πραγματικού (ΑΝΣΚ) Αντικειμενικού Σκοπού τους. ΟΧΙ δεν θα είμαστε «μόνοι» ΚΑΙ από την Αρχή. Τα Ραφάλ ΓΑΛΛΙΑ είναι. Και άπιαστα!

Η «πληροφορία» είναι στην εποχή μας Οικονομικό Αγαθό «εκμεταλλεύσιμο εμπορικά κερδοσκοπικά» αλλά ΚΑΙ στον Πόλεμο έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ Αξία «στρατηγικής Προστιθέμενης Αξίας» στον εμπόλεμο. Από … «εξ ουρανού μηχανής Αστερόεσσας Θεάς» η πληροφορία στους Ουκρανούς για τη Ναυαρχίδα Ρωσσίας με ακρίβεια χιλιοστού για την καταστροφή της.

Το μάτι Θεού Ψηλά και τα «πανθ’ ορά» με … φακέλλωμα και ΤΙ «επίδοση στο κρεβάτι έχει ο … κινούμενος στόχος του». ΑΡΚΕΙ να έχουμε πράγματι «συμμάχους μας».

Μια Αρχή θα ήταν η ΠΡΟ-Απόφαση από ΤΩΡΑ Αμέσως ΜΕΤΑ τον «ΧΑΡΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Ερντογάν» των ΜΕΛΩΝ Ευρωπαϊκής Ένωσης για το από ΤΩΡΑ «Casus Belli» Ενωμένης ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝ τολμήσει εναντίον ΜΑΣ αυθαιρεσίες ΤΟΥ. Πόλεμος στην Ελλάδα; ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΩΝ Πόλεμος. ΟΛΑ τα Κράτη ΜΕΛΗ Οικογένειας ΜΑΣ στην Ευρώπη στο ΜΕΤΩΠΟ εναντίον ΕΙΣΒΟΛΕΑ στο ΕΔΑΦΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, στο έδαφος Ελληνίδας Γης και Πολιτισμού Δημοκρατίας Δύσης.

 

 

    

 

randomness