Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βόλος: «Θερμό» επεισόδιο στο δημαρχείο με τον Μπέο – «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο»

“Θερμό” επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο του Βόλου, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της υποψήφιας νέας επένδυσης που αφορά στη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στο λιμάνι της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το magnesianews.gr, όταν ο Στέλιος Λημνιός, μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας έφτασε στο Δημαρχείο, προκειμένου να παραστεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου, Γιώργος Σκλιάς, του απαγόρευσε την είσοδο, λέγοντας πως οι θέσεις είναι περιορισμένες και έχουν καλυφθεί και αφορούν σε δημοσιογράφους.

Βόλος επεισόδιο

Ο Στέλιος Λημνιός επίμονα ζητούσε να εισέλθει στον χώρο, προκειμένου να ενημερωθεί, όπως έλεγε,  για την επένδυση που αφορά στην πόλη, όμως ο σύμβουλος του Αχ. Μπέου του έκλεινε τον δρόμο. Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο αντιδήμαρχος κ. Μαλαματίνης που προσπαθούσε να εμποδίσει τον κ. Λημνιό να ανέβει τις σκάλες για να φτάσει στην αίθουσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, τότε πιάστηκαν στα χέρια, του έκλεισαν την πόρτα και μετά από λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο Κώστας Βολιώτης, ζητώντας κι εκείνος να εισέλθει στον χώρο της παρουσίασης της επένδυσης στο λιμάνι.

Βόλος επεισόδιο

Συνεργάτες του Αχ. Μπέου τους έκλειναν κάθε δίοδο για αρκετά λεπτά, όμως ο κ. Λημνιός κατάφερε απωθώντας τους να εισέλθει στον διάδρομο και τον ακολούθησε και ο κ. Βολιώτης. Τα δύο μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας έφτασαν στην αίθουσα και κάθισαν προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR